Η Κως Μαρίνα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για σκάφη μήκους από 7 έως και 80 μέτρων. Βρίσκεται ένα μίλι νοτιοδυτικά του ιστορικού λιμένα της Κω, με στίγμα εισόδου 36ο 53΄Β 27ο 18΄Α και διαθέτει σήμερα 250 θέσεις ελλιμενισμού με μόνιμα συστήματα αγκυροβολίου (ρεμέντζα), παροχή νερού, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220 & 380V (από 16 έως 250 αμπέρ), σύνδεση τηλεφώνου με ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο και σύνδεση δορυφορικής τηλεόρασης σε κάθε θέση ελλιμενισμού.

Το συγκρότημα της Μαρίνας είναι περιφραγμένο με δύο πύλες εισόδου, ενώ όλοι οι χώροι επιβλέπονται επί 24ώρου βάσεως από φύλακες. Παράλληλα, κλειστό σύστημα παρακολούθησης με ηλεκτρονικές κάμερες καλύπτει τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας. Οι προβλήτες είναι εξοπλισμένοι με Πυροσβεστικούς σταθμούς οι οποίοι διαθέτουν πυροσβεστήρες, συναγερμό με μπουτόν κινδύνου, πυροσβεστικές φωλιές και πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Επίσης η Μαρίνα διαθέτει: Σταθμούς διάσωσης, με σωστικά μέσα όπως σωσίβια, σημαδούρες, και κλίμακες διάσωσης, κλπ. Ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 250 ΚWΑ καλύπτει τις βασικές ανάγκες του συγκροτήματος σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Παρακαλούμε όπως διαβάστε προσεκτικά το έντυπο με τον Κανονισμό Λειτουργίας της ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των χρηστών της Μαρίνας. Ο Κανονισμός Λειτουργίας εφαρμόζεται για την δική σας ασφάλεια και άνεση, όπως επίσης για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας. Μπορείτε να ενημερώνεστε επίσης από τον πίνακα ανακοινώσεων της Μαρίνας

ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΩ

24ωρη φύλαξη

Επικοινωνία Κανάλι 77

Μηχανικός

Τρέιλερ 35 τόνων

Επισκευές Σκαφών

Πόσιμο Νερό

Πρόγνωση Καιρού / κυμάτων

Σταθμός Καυσίμων (Βενζίνη)

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Σταθμός πρώτων βοηθειών

Super market

Μπαρ / Ρεστωράν

Πλυντήρια

Μηχάνημα Ανάληψης Μετρητών (ATM)

Σύνδεση σταθερού τηλεφώνου στο σκάφος

Fax

Λιμεναρχείο

Ναυτιλιακός εξοπλισμός

Δέστρες

Travel lift 100 τόνων

Πλήρεις υπηρεσίες επισκευαστικής ζώνης (Καρνάγιο)

Ηλεκτρικό ρεύμα

Δωρεάν Ασύρματο Internet / Email

Σταθμός Καυσίμων (Πετρέλαιο)

Δωρεάν Πάρκινγκ

Σημεία ανακύκλωσης αποριμμάτων

Κατάστημα ναυτιλιακών ειδών

Τουαλέτες

Ντουζ

Σύνδεση τηλεόρασης στο σκάφος

Ταχυδρομικό Γραφείο

Πληροφορίες

ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ