Σας υποδεχόμαστε στο νησί της Κω. Το νησί του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη. Η εύφορη γη της κατοικείται από το 3.000 π.Χ..
Η πλούσια παραγωγή του νησιού σε καρπούς έθρεψε 200.000 κατοίκους όπως αναφέρει και ο Όμηρος. Η πυκνή βλάστηση, τα άφθονα νερά της, η μορφολογία των ακτών, διαμορφώνουν ένα περιβάλλον ασύγκριτης ομορφιάς, που διατηρείται χάρη στην φροντίδα των κατοίκων και τις υποδομές που το προστατεύουν. Κέντρο συνάντησης αρχαίων ελληνικών, δυτικών και ανατολικών πολιτισμών.

Πολιτισμοί που άφησαν πίσω τους δείγματα – μνημεία εξαιρετικά: το Ασκληπιείο του Ιπποκράτη, το Αρχαίο Ωδείο, την Αγορά, το Ενετικό Κάστρο, τη Ρωμαϊκή έπαυλη, τα Μουσουλμανικά τεμένη, και τα πολλά Ιταλικά επιβλητικά κτήρια, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που δεσπόζουν σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η πόλη της Κω είναι ένα ανοικτό αρχαιολογικό πάρκο που συμβιώνει αρμονικά με την σύγχρονη αισθητική και τους ζωηρούς ρυθμούς της τουριστικής ανάπτυξης.

Η προοπτική του νησιού και το μέλλον της ανάπτυξης, στηρίζεται στη αξιοποίηση των μοναδικών φυσικών πόρων και στις δυνατότητες ανάδειξής τους, όπως οι ιαματικές πηγές του Αγίου Φωκά, ο ορεινός όγκος του Δικαίου με τη δημιουργία δικτύου διαδρομών, οι ποδηλατόδρομοι, η ανάδειξη των βιοτόπων και των λιμνών και τις υψηλές προδιαγραφές των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Έχετε όλο τον χρόνο να απολαύσετε τον ζεστό ήλιο που επιδρά θετικά στη διάθεση σας. Τα γαλάζια, καθαρά, πελαγίσια νερά για κολύμπι, σπόρ, παιχνίδια και …για ταξίδια!

Έχετε όλο τον χρόνο να σαλπάρετε από την ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ προς το Αρχιπέλαγος, για μια εξερεύνηση στα Κοσμοπολίτικα ή γραφικά νησιά του. Για τους μικρούς ερημικούς απάνεμους όρμους που κρύβονται στις δανδελένιες ακτές της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Έχετε όλο το χρόνο να σαλπάρετε για τα λιμάνια της Ανατολής.
Να ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές του ταξιδιού στην πιο γαλάζια θάλασσα του κόσμου.
Και να επιστρέψετε χωρίς να βγαίνετε απ’ το όνειρο, για να φτάσετε στο όνειρο…

Φυσικά στην ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ